Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ulpun kotiutuminen.

Maanantai 23.7.2018 klo 19.58


Meillä koirien tutustuttaminen menee nyt niin, että Mursik ja Ulpu lenkkeilevät yhdessä ja ovat pihalla vapaasti yhdessä. Sisällä ollaan harjoiteltu pieniä pätkiä samassa tilassa olemista.

Sushi ja Ulpu käyvät pienillä yhteislenkeillä hihnassa ja ovat pihalla Sushi vapaana ja Ulpu hihnassa.

Sisällä Sushi ja Ulpu ovat portin eripuolin. Yritän aina kehua ja palkkailla niitä rauhallisesta käytöksestä, vaikka ei Ulpu ole muuta portin takana tehnytkään.

Eilen illalla Ulpun ja Sushin iltakävelyllä Ulpu otti kepin ja juoksenteli se suussa. Se kääntyi aina katsomaan Sushia ja pyrähti eteenpäin. Sushi yritti myös lähteä juoksemaan sen perään.

Mun silmään tuo näytti ihan leikkimiseltä ja että Ulpu yritti saada Sushin jahtaamaan itseään. Pihalla katselin Ulpun ja Mursikin touhuja ja tajusin, että se tekee Mursikille ihan samoja juttuja (ryntää kohti, ärähtää yms.) kuin Sushille. Sillä erolla vaan, että Mursik joko ei välitä tai ottaa sen leikkinä. Sushi taasen pelästyy ja ärähtää Ulpulle.

Näillä spekseillä en näe mitään pointtia aiheuttaa eripuraa niiden välille, vaan ennakoin kaikki mahd.pelästymiseen tms.johtavat tilanteet pois.

Alla olevassa kuvassa näkyy päivälepo. Koirat ovat tavallaan tuossa ihan vierekkäin ja nukkuvat rauhallisina. Ulpu tosin on vielä toistaiseksi portin takana. Mutta jossakin vaiheessa väliportti poistetaan ja silloin toivottavasti voidaan olla yhtä rauhallisesti.
006.JPG


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini