Yksityiskoulutus.

Yksityiskoulutuksena saa mitä tahansa koulutuspalvelua. Jos tarvitset apua peruskoulutukseen, ongelmakäytöksiin, haluat hyvinvointineuvontaa tai vaikka kokeilla yksityisesti jotain kurssitarjonnasta, ota rohkeasti yhteyttä!

Ongelmakäytöksissä pitää ensin kartoittaa huolellisesti tilanne ja tavoitteet, sillä hoitosuunnitelma on aina täysin yksilöllinen. Hoitosuunnitelmaa voi lähteä noudattamaan itsenäisesti tai voidaan aloittaa harjoitteleminen yhdessä puolen tunnin tai tunnin treeneinä (pakettihinnalla 2 tunnin mittaista treeniä). Asiakas sitoutuu harjoitteluun omien mahdollisuuksiensa mukaan.

Parhaan mahdollisen tuloksen voi saada vain noudattamalla suunnitelmaa. Harjoittelua seurataan ja kehitetään sen edetessä. Tämä vaatii asiakkaalta yhteydenpitoa harjoitusten etenemisestä. Yhteydenpito tapahtuu sähköpostitse.

Jossain tapauksissa aloitetaan koiran stressin laskemisella tai lääkärin tutkimuksilla ennen varsinaista harjoittelua. Tämä esimerkiksi yleistyneissä pelko-ja ahdistustapauksissa tai jos on syytä epäillä jotain sairautta/kiputilaa. Kaikissa tapauksissa pyritään optimoimaan koiran hyvinvointi, jotta koira on mahdollisimman hyvässä oppimisvireessä. Turhautuneisuus, jatkuvasti kiusaavat vaivat, liian vähäinen lepo, virikkeet tai liikunta yms.saa myös koiran pinnan kiristymään ajan mittaan. Joskus ongelmat lähtevät helpottamaan jo hyvinvointiasioita parantamalla. 

Usein olennaisessa roolissa on myös ihmisten toiminta ja koulutuksen onnistuminen vaatii koiran omistajiltakin uusien tapojen ja tekniikoiden harjoittelua.

Käytämme palkitsemiseen ja palkkion poistamiseen perustuvia menetelmiä ja sitoudumme Suomen Eläintenkouluttajat Ry.n eettisiin sääntöihin kaikessa kouluttamisessa.

Hinnasto:

Ongelmakäytösten konsultaatio (yleensä kotikäyntinä n.1-1,5h.)

Tehdään aina ongelmatapauksissa ensin.

Haastattelu, hyvinvointikartoitus ja hoitosuunnitelma.

100 e. sisältää alv.24%

Pakettihinta:konsultaatio+2x1h. treenikertaa.

190e. sisältää alv.24%

Koulutuksen tuntihinta

-Peruskoulutus

-Ongelmakäytökset

-Hyvinvointineuvonta

-Harrastukset, aktivointi ja virikkeistäminen

50 e./h. sisältää alv.24%

30 e./puoli tuntia sisältää alv.24%

Kilometrikorvaus 0,41 e./km. lisätään kotikäynteihin. (Helsingin Roihupellosta tai Hämeenlinnasta lähimmän mukaan)

Pentupaketti:

Kotikäyntinä toteutettava paketti materiaaleineen.

Materiaalit:

Opi tuntemaan pentusi-koiran elekieli ja käyttäytyminen.

Sosiaalistaminen.

Koulutuksen ja oppimisen perusteet.

Pohja arkitottelevaisuudelle.

Kaksi 60min.kotikäyntiä, jolloin voidaan harjoitella tarpeen mukaan esimerkiksi kontaktia, hihnakäytöksen alkeita ja luoksetuloa, käsittelyä ja hoitotoimenpiteitä tai koiran yhteistyöhön motivoimiseen liittyviä asioita.

100e. sisältää alv.24%

Kilometrikorvaus 0,41 e./km. lisätään kotikäynteihin. (Helsingin Roihupellosta tai kotootani Hämeenlinnasta lähimmän mukaan)

Hinnoista voidaan neuvotella tapauskohtaisesti riippuen koulutuksesta (suunnitella esim.paketti koulutuksista pidemmälle ajanjaksolle).

Kysy tarjousta haluamistasi palveluista!

Maksuehdot:

Koulutukset ja konsultaatiokäynnit maksetaan etukäteen. Myös kiireelliset tapaukset tulee maksaa ennen tapaamista tai koulutusta.

Sovitut tapaamiset tulee perua 1 vuorokautta ennen. Sairaustapauksissa tulee esittää lääkärintodistus tarvittaessa, jos peruuttaa alle vuorokauden ennen tapaamista. Muuten perumattomat tapaamiset tulee maksaa normaalisti.