Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yksityiskoulutus.

Yksityiskoulutuksena saa mitä tahansa koulutuspalvelua. Jos tarvitset apua peruskoulutukseen, ongelmakäytöksiin, haluat hyvinvointineuvontaa tai vaikka kokeilla yksityisesti jotain kurssitarjonnasta, ota rohkeasti yhteyttä!

Käytämme palkitsemiseen ja palkkion poistamiseen perustuvia koulutusmenetelmiä ja sitoudumme Suomen Eläintenkouluttajat Ry.n eettisiin sääntöihin kaikessa kouluttamisessa.

Ongelmakäytökset.

Ongelmakäytöksissä pitää ensin kartoittaa huolellisesti tilanne ja tavoitteet, sillä hoitosuunnitelma on aina täysin yksilöllinen. Hoitosuunnitelmaa voi lähteä noudattamaan itsenäisesti tai voidaan aloittaa harjoitteleminen yhdessä puolen tunnin tai tunnin treeneinä (pakettihinnalla 2 tunnin mittaista treeniä). Asiakas sitoutuu harjoitteluun omien mahdollisuuksiensa mukaan.

Parhaan mahdollisen tuloksen voi saada vain noudattamalla suunnitelmaa. Harjoittelua seurataan ja kehitetään sen edetessä. Tämä vaatii asiakkaalta yhteydenpitoa harjoitusten etenemisestä. Yhteydenpito tapahtuu sähköpostitse.

Jossain tapauksissa aloitetaan koiran stressin laskemiseen tähtäävällä hyvinvointiohjelmalla tai lääkärin tutkimuksilla ennen varsinaista harjoittelua.

Tämä esimerkiksi yleistyneissä pelko-ja ahdistuneisuustapauksissa tai jos on syytä epäillä jotain sairautta/kiputilaa.

Jos lääkäri määrää hoitoja tai lääkityksiä, täytyy antaa myös niille aikaa vaikuttaa ja koiran toipua ennen koulutusta.

Kaikissa tapauksissa pyritään optimoimaan koiran hyvinvointi, jotta koira on mahdollisimman hyvässä oppimisvireessä. Turhautuneisuus, jatkuvasti kiusaavat vaivat, liian vähäinen lepo, virikkeet tai liikunta yms.saa myös koiran pinnan kiristymään ajan mittaan. Joskus ongelmat lähtevät helpottamaan jo hyvinvointiasioita parantamalla. Jos hyvinvointiasioissa on paljon parannettavaa, tarvitaan aikaa myös niiden tasapainottumiseen, jotta se näkyy myös eläimen käytöksessä.

Usein olennaisessa roolissa on myös ihmisten toiminta ja koulutuksen onnistuminen vaatii koiran omistajiltakin uusien tapojen ja tekniikoiden harjoittelua.

Yksityiskoulutus.

Yksityiskoulutustunteja voi ostaa vaikkapa pennun tai kotiutuvan rescuen koulutuksen tueksi. Jos haluaa treenailla omalla ajallaan arkitaitoja,testailla älypelejä tai vaikka treenata hajutyöskentelyä yksityisohjauksena, niin yksityistunteja voi käyttää myös näihin.

Treenit tapahtuvat kotikäyntinä tai esimerkiksi ulkona.

Hinnasto:

Ongelmakäytösten konsultaatio (yleensä kotikäyntinä, myös etänä n.1-1,5h.)

Tehdään aina ongelmatapauksissa ensin.

Haastattelu, hyvinvointikartoitus ja hoitosuunnitelma.

150 e. sisältää alv.24%

Kilometrikorvaus 0,41 e./km. lisätään kotikäynteihin. (Helsingin Roihupellosta tai kotootani Hämeenlinnasta lähimmän mukaan)

Yksinolo-ongelmat ja eroahdistus:

Yksinolo-ongelmien koulutusprosessi vaatii koiran omistajalta ja perheeltä pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista koulutukseen.

Jos koiralla on terveysmurheita tai muuta stressitasoja korkeana pitävää elämässään, nämä on välttämätöntä hoitaa kuntoon, ennen kuin varsinaiseen yksinolemisen siedätysharjoitteluun lähdetään.

Usein tarvitaan myös laajoja terveystutkimuksia, jotta mahdolliset piilevät vaivat selviävät.

Jokaisen koiran tilanne on yksilöllinen ja sen arvioiminen hoitosuunnitelmaa varten, sekä koulutuksen seuranta ovat tärkeitä. Koulutus etenee koiran edistymisen mukaan, ja se voi olla pitkä prosessi. 

Seurantaa tehdään videoiden perusteella, joten koiran videointimahdollisuus on välttämätöntä. Tähän on monia eri vaihtoehtoja, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Koulutusprosessin aikana voi olla myös välttämätöntä lopettaa yksinolot siksi aikaa, kunnes/jotta harjoittelu etenee.

Yksinolo-ongelmien alkukartoitus voidaan tehdä etänä tai livenä. Seuranta tapahtuu etänä sähköpostitse toimitettujen videoiden avulla.

Uusia harjoitteluohjeita laaditaan jatkotapaamisten perusteella (käydään läpi harjoittelun etenemistä).

Yksinolo-ongelmien jatkotapaamiset ovat videoyhteyden avulla toteutettuja 30min.kestäviä tapaamisia. Näitä on suositeltavaa tehdä n.parin viikon välein.

Yksinolo-ongelmien alkukartoitus (kirjallinen kysely ja live/etä-haastattelu) ja hoitosuunnitelman laatiminen 150e. 

Jatkotapaamiset 30min. 25e.

Kilometrikorvaus 0,41 e./km. lisätään kotikäynteihin. (Helsingin Roihupellosta tai kotootani Hämeenlinnasta lähimmän mukaan)

Koulutuksen tuntihinta:

-Peruskoulutus

-Hyvinvointineuvonta

-Harrastukset, aktivointi ja virikkeistäminen

50 e./h. sisältää alv.24%

30 e./puoli tuntia sisältää alv.24%

Kilometrikorvaus 0,41 e./km. lisätään kotikäynteihin. (Helsingin Roihupellosta tai Hämeenlinnasta lähimmän mukaan)

Pentupaketti:

Kotikäyntinä toteutettava paketti materiaaleineen.

Materiaalit:

Materiaalit toimitetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ne voivat olla myös kirjallisia koulutusohjeita tai -videoita.

Kaksi 60min.kotikäyntiä, jolloin voidaan harjoitella tarpeen mukaan esimerkiksi kontaktia, hihnakäytöksen alkeita ja luoksetuloa, käsittelyä ja hoitotoimenpiteitä tai koiran yhteistyöhön motivoimiseen liittyviä asioita.

120e. sisältää alv.24%

Kilometrikorvaus 0,41 e./km. lisätään kotikäynteihin. (Helsingin Roihupellosta tai kotootani Hämeenlinnasta lähimmän mukaan)

Hajutyöskentelyn yksityisohjauspaketti.

Etäohjaus facebook-ryhmässä (tai sovitusti muuten).

Paketti sisältää treenisuunnittelua, kuukauden ajan ohjausta ja viikoittaisia ohjemateriaaleja (ohjevideoita, teoriavideoita ja kirjallisia materiaaleja).

Sopii ns.erikoisetsintä-harjoitteluun, kuten nosework.

80e.

Hinnoista voidaan neuvotella tapauskohtaisesti riippuen koulutuksesta (suunnitella esim.paketti koulutuksista pidemmälle ajanjaksolle). 

Kysy tarjousta haluamistasi palveluista!

 

Maksuehdot:

Yksityiskoulutukset, etäohjaukset ja konsultaatiokäynnit maksetaan etukäteen. Myös kiireelliset tapaukset tulee maksaa ennen tapaamista tai koulutusta.

Sovitut tapaamiset tulee perua viimeistään 1 vuorokautta ennen sovittua tapaamisaikaa. Sairaustapauksissa tulee esittää lääkärintodistus tarvittaessa, jos peruuttaa alle vuorokauden ennen tapaamista. Muuten perumattomat tapaamiset tulee maksaa normaalisti.