Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kuulumisia.

Maanantai 28.12.2020 klo 18.38


Nyt on ehkä hyvä aika kirjoitella vähän kuulumisia, kun on taas vierähtänyt tovi viime kerrasta.

Täällä sitä edelleen porskutellaan. Tällä hetkellä olen lomalla, ja se todella tuli tarpeeseen rankan vuoden jälkeen. 

Kukaan ei jaksa enää lukea koronasta, mutta onhan se mainittava, sillä on se vaikuttanut todella paljon minunkin elämääni ja töihin ennen kaikkea.

Keväällä oli työt seis jonkin aikaa, ennen kuin adaptoiduttiin tilanteeseen ja keksittiin keinot  jatkaa töitämme. Ensin se tarkoitti ulkokursseja ja verkkokursseja, mutta pienryhmissä treenaaminen sisätiloissa onnistuu turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.

Loppusyksystä tuli vielä vähän lisää rajoituksia, mutta tiukennetuin "säännöin" jatkoimme joulutaukoon asti. 

Itsekin "pääsin" ensimmäiseen koronatestiini joululoman aluksi. Se oli onneksi negatiivinen, mutta alkuloma meni perinteiseen tapaan sairastaessa.

Koirille kuuluu hyvää. Ulpukin on voinut hyvin pienellä päivittäisellä kipulääkeannoksella, ja pojat voivat edelleen hyvin. Ulpu ja Mursik kävivät syksyn treenailemassa noseworkia meidän omatoimiryhmässä, jota ohjasi Karita Häkkinen Trust The Nosesta.

Ulpu on niin huippu, niin päätimpä sitten hakea ensi vuonna alkavaan Scent Detection Course-ryhmään, joka on pitkä ja perusteellinen hajutyöskentelykoiran ohjaajille tarkoitettu kurssi. Ja sinne me pääsimmekin, eli mulle ja Ulpulle on luvassa uusia haasteita ensi vuonna hajutyöskentelytreenin osalta.

Mursikin kanssa olin tosi yllättynyt myös siitä, miten hyvin nuo syksyn nosetreenit on menneet. Mursik on työskennellyt hienosti myös häiriöisissä paikoissa. Mursikin kanssa tuntuu, että ollaan löydetty jonkinmoinen yhteinen sävel. Siihen auttoi varmasti myös se, kun osallistuttiin mm.luoksetulokurssille, mistä sai hyvää potkua yhteiseen harjoitteluun ja motivointipuoleen erityisesti.

Lisäksi sen stressinhallinta"ohjelman" kehittäminen, joihin olen saanut hyviä ideoita/vanhat ideat on saneet vahvistusta aivoissani, kun olen ollut jo parillakin pitkällä Harrastuskoiran hyvinvointiin keskittyvällä kurssilla.

Muuten ensi vuosi näyttää aika samalta, kuin aiemmatkin. Kouluttelen edelleen Masseterilla Helsingissä ja Lahen Murrella Hollolassa kursseja. Lisäksi olen yrittänyt pyörittää noita verkkokursseja edelleen ja eläintarvikkeitakin olen valmistanut.

Varsinkin Slipsutin on ollut hittituote. En toki yhtään ihmettele, käytän sitä itsekin Mursikilla päivittäin ja en ole lentänyt kumoon enää kertaakaan sen käytön myötä.

Toiveena ja tavoitteenani olisi jonkin verran uudistaa yritystäni ja näitä nettisivuja/tuotevalikoimaa yms. Siihen olen hakenut potkua yrittäjän ammattitutkintoon valmistavalta kurssilta. 

Nyt on vielä viikko aikaa lomailla, mutta tällä viikolla täytyy kyllä alkaa tekemään monenlaisia juttuja työhön ja opiskeluihin liittyen.

Toivottelemme kaikille hyvää pian alkavaa vuotta!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini