Tilausohjeet

Mittatilaustyöt:

Kuva-albumissa ja facebookissa on enemmän tuotekuvia, joista voit saada idean omaan tuotteeseesi (mm.kangasvaihtoehdon ja värin).

Voit myös kysyä toiveidesi mukaista tuotetta ja kokoamme materiaaligallerian sähköisesti nähtäväksenne.

Tuotteita valmistettaessa on myös tärkeää kuulla käyttäjän muitakin tarpeita, kuin väritoiveet, jotta osaamme valita sopivat materiaalit.

Valmiit tilattavissa olevat tuotteet:

Tilaukset sähköpostitse. Tuotteet pyritään esittelemään mahdollisimman tarkasti, mutta lisätietoja saa tarvittaessa myös sähköpostitse.

Tuotteet voi noutaa Helsingistä tai ne voidaan toimittaa Koirakoulu Masseteriin, Heiluvaan Häntään tai Kontaktiin noudettavaksi.
Tuotteet voidaan myös postittaa, tällöin asiakas maksaa tuotekohtaisen postimaksun.

Panta.

Ilmoita koiran kaulanympärysmitta ja rotu/rakenne, haluatko pistolukko- vai puolikiristyvän pannan, pehmusteen väri, haluatko heijastinnauhaa ja väri/aihetoive kankaaseen.

Hihna.

Talutushihnoja on monitoimihihnoja, kiinteitä hihnoja ja jälkiliinoja (liinassa ei ole käsilenksua).

Ilmoita haluamasi hihnan pituus,nauhan leveys, malli, väritoive, haluatko heijastinnauhan ja haluatko yksin-vai kaksinkertaisen nauhan.

Pedin päällinen.

Ilmoita pedin koko ja väritoive. Ilmoita myös jos tarvitset sisäpussin täytteille tai sisäpatjan.

Voit tilata pedin myös omasta kankaasta.

Voit toivoa myös kangasmateriaalia. Olemme valmistaneet erikoistoiveesta vettä hylkiviä, ulkokäyttöönkin sopivia päällisiä autopatjoiksi. Ja esimerkiksi kovalle petaajalle pedin erikoisvahvasta kankaasta, erikoisvahvoilla saumoilla.

Vamiit tuotteet ovat esillä ja heti tilattavissa.

Teen myös muita asiakastöitä, kysy rohkeasti jos tarvitset jotain. Työn alla mm.häkin suojahuppu ja juoksuvyö.

Huom! Ainoat patentoidut tuotteet ovat suomalainen polypropeeninauha ja ruotsalainen Bgb-lukko. Muut muovi-, metalli- ja nauhamateriaalit saattavat vaihdella samallakin tavarantoimittajalla. Mm. siksi toivommekin että asiakkaat reklamoisivat heti, jos tuotteissa on jotain vikaa tai jokin osa hajoaa.
Toimitamme aina uuden tuotteen tilalle, kunhan saamme viallisen tuotteen lähempään tarkasteluun.

Tuotteita testataan lähipiirissä, mutta käyttäjiä ja sitä mukaa käyttötapoja voi olla erilaisia. Siksi on meille ensiarvoisen tärkeää saada myös asiakkailtamme palautetta tuotteistamme, jotta voimme pyrkiä parempaan laatuun.