Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotteet ja tilaaminen.

Tilauspolku:

  • Katso tarjontaa ja hintoja nettisivuilta, facebookista tai instagramista
  • Ota yhteyttä sähköpostitse, facebookissa ja kerro toiveesi
  • Voin laittaa tarvittaessa lisää kuvia materiaaleista ja tuotteista 
  • Sovitaan toimitus
  • Kun tuote on valmis, saat laskun sähköpostiin ja tuote postitetaan/sovitaan nouto, kun lasku on maksettu

Rain Dogs-tuotteet ovat kotimaista käsityötä. Niiden valmistuksessa käytetään osittain tai kokonaan kierrätysmateriaaleja.

Tuotteet ovat kuitenkin turvallisia ja kestäviä. Kun jokin uusi tuote otetaan valmistukseen, testataan valmista tuotetta ensin lähipiirin eri kokoisilla ja ikäisillä koirilla arkisessa käytössä.

Tuotteita voi tilata postitse tai noutaa Helsingistä Raindogs-tuotteiden myyntipaikoista (sovitusti!): Heiluva Häntä Pitäjänmäellä tai Masseter Roihupellossa.

Tilaukset sähköpostitse liisa.pennanen@raindogs.fi.

Tuotteiden toimitusaika on 1-2viikkoa. Tilanne voi kuitenkin vaihdella, ja pyrin kertomaan toimitusajan tilatessa. Toimitusaika riippuu mm.siitä, onko kyseessä valmis tuote vai mittatilaustuote, ja siitä löytyykö materiaalit valmiina, vai täytyykö niitä tilata.

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus joka koskee käyttämätöntä tuotetta. Tällöin ei laskua tarvitse maksaa, mutta takaisinlähetyksen postikulut jäävät asiakkaalle.

Myöhemmissä reklamaatioissa (käytetyt tuotteet) täytyy viallinen tuote myös palauttaa saadakseen rahansa takaisin/uuden tuotteen tilalle. Otamme reklamaatiot vastaan mielellämme, sillä vain siten voimme kehittää tuotteita koko ajan paremmiksi.

Rain Dogsin historian aikana on palautettu vain kolme tuotetta. Liian pieni panta, jonka tilalle asiakas sai sopivan kokoisen ja pienin parannuksin. Toisessa tapauksessa tuotteen metalliosa oli viallinen ja asiakas sai myöskin uuden tuotteen edellisen tilalle. Kolmannessa tapauksessa valmistajan lupaus materiaalin kestävyydelle ei pitänyt paikkaansa, ja nauha katkesi käytössä. Tämän jälkeen koko tuote materiaaleineen uudistettiin ja asiakas sai vahvemman tuotteen tilalle.

Voit kysyä tuotteiden yksityiskohdista ja esittää toiveita materiaalien yms.suhteen jo tilausvaiheessa.

Tilaustuotteet valmistetaan juuri niin kuin asiakas toivoo.