Tuotteet


Raindogs-tuotteet ovat kotimaista käsityötä. Niiden valmistuksessa käytetään osittain tai kokonaan kierrätysmateriaaleja.

Tuotteet ovat kuitenkin turvallisia ja kestäviä. Kun jokin uusi tuote otetaan valmistukseen, testataan valmista tuotetta ensin lähipiirin eri kokoisilla ja ikäisillä koirilla arkisessa käytössä.

Tuotteita voi tilata postitse tai noutaa Helsingistä/Espoosta. Tuotteita voi tilata toimitettavaksi Raindogs-tuotteiden myyntipaikkoihin Koirakoulu Kontaktiin Espoon Lintuvaaraan, Heiluvaan häntään Pitäjänmäelle tai Masseteriin Roihupeltoon.

Tilaukset sähköpostitse liisa.pennanen@raindogs.fi.

Tuotteiden toimitusaika on noin viikko. Isommissa tilauksissa voi mennä hiukan pidempään.

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus joka koskee käyttämätöntä tuotetta. Tällöin ei laskua tarvitse maksaa, mutta takaisinlähetyksen postikulut jäävät asiakkaalle.

Myöhemmissä reklamaatioissa (käytetyt tuotteet) täytyy viallinen tuote myös palauttaa saadakseen rahansa takaisin/uuden tuotteen tilalle. Otamme reklamaatiot vastaan mielellämme, sillä vain siten voimme kehittää tuotteita koko ajan paremmiksi.

Rain Dogsin historian aikana on palautettu vain kaksi tuotetta. Toinen oli liian pieni panta, jonka tilalle asiakas sai sopivan kokoisen ja pienin parannuksin. Toisessa tapauksessa tuotteen metalliosa oli viallinen ja asiakas sai myöskin uuden tuotteen edellisen tilalle.

Voit kysyä tuotteiden yksityiskohdista ja esittää toiveita materiaalien yms.suhteen jo tilausvaiheessa. Tilaustuotteet valmistetaan juuri niin kuin asiakas toivoo.