Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kuulumisia

Lauantai 1.4.2017 klo 22:04


No niinhän tässä on taas käynyt, että lupaukset aktiivisesta kirjoittelusta on jääneet unholaan.

Kiirettä on pitänyt työrintamalla ja tokihan tässä koirakolmikossakin riittää hommaa.

Mursikin kotiutuminen on mennyt hienosti. Olemme seikkailleet erilaisissa ympäristöissä ja Mursik kulkee reippaasti taajamassakin.

Joitakin yksittäisiä ihmisiä se jännittää ja pyrkii silloin pysyttelemään vähän etäämmällä. Ohituksissa esim.jää nököttämään tien sivuun ja odottaa että vieras menee ohi.

Aina kun vaan mahdollista annan Mursikin väistää. Se on ehdottomasti parempi, kuin se että se alkaisi esim.rähjätä. Jos meille kotiin on tullut vieraita, Mursik on piilotellut mieluiten omassa huoneessaan. Kutsumme sitä "nowhere to be found"-tilaksi, kun se tosiaan pyrkii selvästi olemaan piilossa.

Kun meillä oli vieras yökylässä, niin häntä Mursik uskalsi lähestyäkin, mutta oli omituisen rauhallinen. Yleensähän se on sisätiloissa menossa pää kolmantena jalkana ja sen perässä saa kulkea koko ajan poistamassa tavaroita sen suusta.

Eläinlääkärissä taasen Mursik on vain hurmuroinut ja suhtautuu erittäin suopeasti käsittelyyn. Eläinlääkärit ovatkin olleet vaikuttuneita Mursikin avoimmuudesta, kun se kuitenkin on nyt murrosikäinen ja taustoiltaan mitä on.

Se on kieltämättä todellinen ilopilleri,aina hyvällä tuulella touhuamassa ja varsin rohkea uusille asioille. Ääniä se ei pelkää, eikä esimerkiksi erilaisia alustoja.

Mä en ole vieläkään mitenkään hirveästi sen kanssa treenaillut muuta kuin hihnakäytöstä, luopumista ja sen tyyppisiä asioita toki arjessa koko ajan. Mutta selvästi Mursik tykkää tehdä ja on innokas oppija. Itsehillinnän puutteen huomaa kyllä ja liian vaikeita tehtäviä tarjottaessa tulee raivarit (haukkumista).

Mutta eilenkin kun Mursik oli mulla töissä mukana koko päivän, niin päätin vähän tutustuttaa sitä isoon tasapainotyynyyn, jotta joskus myöhemmin voitaisiin treenata sillä. No eiköhän se muutaman toiston jälkeen jo ollut siinä kokonaan ja vaihteli sujuvasti asentojakin ihan itse. 

Pohjimmiltaan se on siis hurjan reipas, mutta olosuhteet eivät ole olleet sille otolliset kehittyä normaalisti. 

Ilahduttavaa on ollut myös se kuinka paljon se on tuonut iloa ja aktiviteettia myös Kertun ja Sushin elämään. Sushi on saanut kunnon lihakset telmiessään Mursikin kanssa ja Kerttukin leikkii sen kanssa. Kertun kanssa täytyy toki varoa,ettei meininki mene liian rajuksi ja ei se yleensä kauaa jaksakaan leikkiä. Keskenään ne kuitenkin pärjäävät jo hienosti ja Grumpy-Kerttukin on saanut vielä elämänsä ehtoopuolella uuden kaverin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini