Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mursikin kuulumiset

Lauantai 26.11.2016 klo 17.21


Mursik se vaan edistyy. Toistaiseksi mitään takapakkeja ei ole tullut.

Yksinolo sujuu. Maksimissaan on ollut pari tuntia yksikseen, eikä jaksa edes tulla katsomaan kun tullaan kotiin.

Mursik on hurmannut hoitopaikassa ja sitä jopa toivottiin taas kylään, koska oli niin kivaa leikkiseuraa muille koirille.

Mursik ja Sushikin leikkii nätisti. Ei nyt ihan päivittäin vanhempi herra jaksa, mutta välillä jaksaa.

Mursik tulee pihalla jo tosi hyvin kutsusta luokse, joten sitä voi ihan huoletta pitää aidatulla pihalla vapaana. Tulee luokse jopa nähdessään fasaaneja aidan toisella puolella (meidän pihan laidoilla asuu n.10 fasaania!).

Mursik tarjoaa hyvin kontaktia jo lenkilläkin.

Pääasiassa kulkee hihnassa tosi kivasti. Tietysti hieman ympäristön ärsykkeistä riippuen. Mutta ihmiset ja autot ohittaa jo hienosti seuraten. Koiria on katseltu vasta tosi kaukaa.

Mursik osaa päästää vihjeestä irti jo aika hyvin ja oikeastaan mistä vaan. Myös esim.kakkapökäleistä, joita valitettavan paljon löytyy lenkkireittien "varrelta" (tai usein kyllä ihan keskeltä tietä). Kissan tuotoksista on kyse. Tämä on tärkeä taito, sillä Mursikilla on myös erittäin voimakas tarve ottaa kaikki mahdolliset asiat suuhunsa...

Käsittely ja hoitoimenpiteet sujuvat hyvin. Lähinnä vaikeuksia on välillä pysyä paikoillaan esim.kynsien leikkuun ajan. Mutta antamalla sille jotain purtavaa hetkeksi, se ei edes huomaa että kynnet leikataan.

Luulen että meidän aika on kohta alkaa hakea joitain uusia haasteita ympäristökoulutuksen suhteen...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini