Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kaiken- ja laista.

Tiistai 16.12.2014 klo 12.37


Koirien sisätiloissa elelyn harjoittelu sujuu pääasiassa oikein hyvin, toisaalta taas Emma varsinkin on vähän ylikorostetun tarkka kaikista resursseista. Myös leluista, mikä ei ole koskaan ollut meillä ongelmana, vaikka muista syistä kränää on saattanut tullakin. Mutta uskon siihen,että kunhan luottamus koirien välillä paranee, niin pikkuseikat eivät ole enää niin merkityksellisiä. Yritän siis lähinnä panostaa turvalliseen "oppimisympäristöön" ongelmatilanteita ennaltaehkäisten.

Sushin kanssa on jatkettu hihnakäytösharjoittelua ja tosiaan kaupungissa se sujuu jo varsin mallikkaasti. Täällä landellakin tien varsissa, metsässä ollaan täysin kuutamolla.

Eniten treenaamista mun mielestä on oman mielentilan hallinnassa. Oma turhauma tulee helposti kiukuteltua koiriin ja olen sellaisen jälkeen aina tosi pettynyt itseeni. Tärkeää on siis järjestää myös sellaisia harjoittelutilanteita, joissa itse pystyy ja jaksaa olla kärsivällinen. Muuten mennään lähinnä managementilla eli koirilla (Sushilla) on esim.sellaiset varusteet, että pysyvät hyppysissä ja ongelmalliset käytökset eivät pääse vahvistumaan.

Uusia tuulia tässä on sen verran, että tytöt aloittavat taas ID-hajustelun parissa alkuvuodesta, samoin aloitamme varmaan K9-noseworkin treenaamisen.

Sushi jatkaa arkitaitojen harjoittelua ja tänään menemmenkin pienten lasten kanssa kävelylle. Siitä lisää sitten myöhemmin tällä viikolla.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini