Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kuulumisia.

Torstai 27.12.2018 klo 20.24


Hartaasti lupaan ensi vuodelle, että en lupaa kirjoittaa tänne useammin, koska se ei ikinä tule tapahtumaan. Tai hirmu mielelläni kirjoittelisin kaikenlaista vaikka päivät pitkät, mutta ensi vuonna jatkuu pääosin 6 päivää viikossa työtahti. Eli mitään järkevää tuskin siinä ohessa saa aikaiseksi.

Nythän on sen aika, että vedellään yhteen vuoden tapahtumia. Minulla varmasti merkittävimmät tapahtumat on olleet ensimmäisen ikioman koirani Kertun poismeno keväällä. Edelleenkään en voi Kertusta puhua tai sitä ajatella itkemättä. 

Aloitin työt myös uudessa koirakoulussa, Lahen Murrella. Siellä jatkan ensi vuonnakin Nose Work-kurssien pitämistä.

Ja tietenkin Ulpun liittyminen perheeseemme on merkittävä tapahtuma. 

Syksyllä olin pitkästä aikaa lyhyellä reissulla Clicker Expo-seminaarissa Winchesterissä U.K.ssa.

Se olikin sen sortin tapahtuma, että ensi vuonnakin aion osallistua. Luennoitsijat ja luentojen aiheet ovat vieläkin vetävämmät ensi vuonna. Aiheena on pääosin aggressiivisten koirien kouluttaminen ja ongelmakäytökset. Pääsen kuulemaan luentoja lähes kaikista koulutustekniikoista joita itsekin kouluttajana käytän. Luentoja pitävät myös näiden tekniikoiden ja konseptien kehittäjät itse. Mm.Emma Parsons, Jesus Rosales Ruiz ja Grisha Steward.

Tässä lomallani lupaan nyt kirjoittaa yhden kirjoituksen kustakin juuri päättyvän vuoden kohokohdasta oman kirjoituksen. 

039.JPG


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini