Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hieno päivä meille!

Maanantai 9.11.2015 klo 16.22


Tänään oli tyttöjen hierontapäivä ja ensimmäistä kertaa menin kaikkien kolmen koiran kanssa johonkin. Sushi tuli nimittäin mukaan harjoittelemaan tulevia hierontakertoja varten.

Vieraan suorittama käsittelyhän on ollut sen verran hankalaa, että ei olisi tullut mieleenkään yrittää mitään varsinaista hierontaa tunnin sessiona.

Harjoiteltiin n.5min. ihan vaan asettumista käsittelytilanteeseen ja makoilua hierontapatjalla. Kuonokoppaa en laittanut, sillä tosiaan mitään pakollista käsittelyä ei tarvinnut tehdä. Se onkin hyvä tilanne, kun voidaan vaan mennä koiran ehdoilla ja taata että sillä on hyvä olla.

Asettuminen ja oleilu meni niin hyvin, että hieroja (ei täysin vieras henkilö) sai jopa käsitellä Sushia ja Sushi edelleen makoili rennosti patjalla (rennosti=paikoillaan).

Päästiin hienosti liikkumaan sisään ja ulos koko poppoo ja myöskin odottaminen sujui eritäin rauhallisesti. Ensi Kerttu ja Sushi odottelivat portin takana ja sitten Emma ja Sushi.

Pahempia jumejakaan ei löytynyt, vaan katsellaan nyt vähän oliko hieronnalla vaikutusta. Seuraava mitä tehdään on sitten taas senioreiden terveystarkki/hoito neurologin toimesta.

Tänään olin erittäin ylpeä koiristani!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini