Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Synttärit!

Torstai 7.5.2015 klo 17.56


Tänään meillä vietetään Kertun 9-vuotissyntymäpäiviä. Monta kertaa olen mielessäni koiran kuopannut, mutta tällä hetkellä ainakin se on koiristani reippain ja energisin.

Fyssari lupasi (itseasiassa jo jokin aika sitten) että uimista voi alkaa kokeilemaan pienissä pätkissä ja seurata sen jälkeen kipeytyykö olkanivel. Tänään siis juhlan kunniaksi mentiin koko perhe uimalaan.

Sushikin kävi tutustumassa uimalan tiloihin ja sen omistajaan. En ottanut mitään paineita siitä, että se olisi pitänyt saada suihkuun ja altaaseen. Ajattelin että se voisi olla peloissaan tms.mutta eipä se nyt taas ollutkaan...Jatkamme niitä harjoituksia nyt sitten, niin ehkä saadaan siitäkin hullu uimarikoira.

Kerttu oli silminnähden ilahtunut ja meni itse altaaseen uimaan matkaa!

Emma sitävastoin juoksi varmaan 10 kertaa altaan ympäri, koska se on hänen mielestään parasta mitä uimalassa voi tehdä. Emma tykkää uimisesta jos siitä saa palkkioksi jotain (lelun mieluiten), mutta Kerttu sen sijaan rakastaa uimista ihan semmoisenaan. Siksi on ollutkin ikävää, että esim.viime kesänä ei saanut uida ollenkaan. Vesikävely on tosin myös ollut hyvin mieluisaa, joten kahluuta ja esim.Rally-tokoliikkeitä vedessä tuli harjoitettua päivittäin.

Kerttu on kesäpentu ja pentujen ulkoaitauksessa niillä oli vesiastioita, joissa pennut läträsivät. Kertun äiti on myös kova uimaan. Muistan Kertun pentuna mm.hypänneen vesiämpäriin pää edellä...Lisäksi hämmästelin suuresti kun se sukelteli keppejä veden pohjasta. Yleensä koirat hätääntyvät jos menevät uppeluksiin...

Toivotaan että päästään jatkamaan lempiharrastusta.uimassa.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini