Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sushin nosework-treeni.

Lauantai 14.2.2015 klo 20.52


Aiemmin siis tehty hajun haistelua ja siihen ehdollistamista. Nyt hajulähteen haistelua ja paikan yleistämistä. Yhteensä 14 toistoa, joista 9 onnistui.

Miksi tein niin pitkän sarjan jo valmiiksi väsyneen koiran kanssa? No empä todellakaan tiedä! Onnistumisprosentti silti ihan kohtuullinen.

Olen aivan hämmästynyt Sushin ominaisuuksista. Hän on siis asunut elämänsä betonikopissa. Se osaa nyt jo hirmu kärsivällisesti tarjota toimintoja ja kestää satunnaiset epäonnistumiset (ei saa palkkiota). Ja hajutyö on ilmeisesti hänen juttunsa, kun heti alusta alkaen se ihan selvästi haistelee hajulähdettä!

Ongelmanratkaisukyky ei ole ihan paras mahdollinen, mutta varmaan parempi kuin perus kotikoiralla jo tässä vaiheessa. Se on ihmeellistä miten avuttomasta rassukasta tulee niin reipas, kun se saa itse tehdä ja onnistua!

Videossa näkyy sen tarjoamaa maahanmenoa aika lailla ja toinen lievän turhauman merkki, pään heiluttelu! Se heiluttaa päätään edestakaisin ja pitää urisevaa ääntä kuono ylöspäin. Liikuttava otus kerta kaikkiaan!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini