Nose Work jatkotaso

Jatkotasolla treenaavat ne jotka ovat alkeissa oppineet hajuun ehdollistumisen sekä etsintää, ja tietävät 
Nosework-kokeiden osa-alueet.

Muutoin jatkotason ryhmien harjoitukset suunnitellaan osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ohjaus on henkilökohtaista ja myös ohjevideoita laaditaan osallistujien tarpeiden mukaan.


Kurssi toteutetaan facebook-ryhmänä, johon postataan viikottain ohjevideoita ja osallistujat voivat postata omia treenivideoitaan kommentoitavaksi.

Verkkokurssilla jatketaan osallistujien omia treenejä, ja kurssilla saa etsintäaluetreenin lisäksi myös vinkkejä tekniikkatreeneihin (kuten ilmaisukäytökseen) ja erilaisiin piiloihin. 

Viikottain julkaistuista ohjevideoista voi valita itselleen sopivat treenit. Tällä pyrimme tarjoamaan eri tasoisille osallistujille sopivia harjoituksia. 

Kurssilla opetetaan myös Noseworkin 2.haju, Laakerinlehti (tai Laventeli).

Kurssimateriaaliin kuuluu jatkotason tarvikkeet (hajupurkki, magneetillinen metallirasia, 10ml. 2.haju Laakerinlehteä (voi ottaa myös Eukalyptuksen tai Laventelin).

Jos haluaa, voidaan samassa paketissa postittaa lisämaksusta muitakin tarvikkeita.Ohjaus 2.4.2020 alkaen 10 viikkoa. Hinta 100e.

Ohjaus 27.5.2020 alkaen 5 viikkoa. Hinta 70e.

Ohajus 25.6.2020 alkaen 10 viikkoa. Hinta 100e.

Huom! Tarvikepaketin arvo postituksineen on 30e.Kouluttajana kurssilla toimii hajutyöskentelyä 10 vuotta kouluttanut, harrastanut ja opiskellut ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja.

Näille verkkokursseille on helppoa osallistua juuri silloin, kuin itselle sopii!


Tutustuthan ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusehtoihin tässä samassa Kurssit-valikossa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

liisa.pennanen@raindogs.fi