Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ilmoittautumisohjeet ja peruutusehdot verkkokursseille.

Kun haluat osallistua kurssille, laita sähköpostitse ilmoittautumisviesti osoitteeseen liisa.pennanen@raindogs.fi. Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja kotiosoitteesi. Voit kertoa myös koirastasi tietoja.

Sähköposti-ilmoittautuminen on sitova. Voit toki kysellä kurssista tietoja sähköpostitse, mutta ilmoittautumisviesti on sitova ilmoittautuminen kurssille ja sen jälkeen osallistuja on velvoitettu maksamaan kurssimaksu. 

Ilmoittautumisen jälkeen osallistuja saa kurssikirjeen ja laskun sähköpostitse.

Kurssimaksun suoritettuaan, osallistuja saa kurssikuvauksessa mainitut harjoitustarvikkeet ja osallistumisoikeuden suljettuun facebook-ryhmään. Osallistuja on oikeutettu kouluttajan kommentointiin ja lisävinkkeihin kahtena päivänä viikossa. Kouluttaja kommentoi kaikkia harjoitusvideoita.

Verkkokurssille osallistumisen aktiivisuus on osallistujan omalla vastuulla. 

Omien harjoitusten videointi ja videoiden julkaiseminen on osallistujan omalla vastuulla. Videointi ei ole pakollista. Harjoituksiaan voi dokumentoida myös kuvin ja keskustelussa. Osallistuja voi myös tehdä harjoitukset videoimatta tai julkaisematta niitä, ja kysyä tarvittaessa neuvoa keskustelussa.

Jos osallistuja ei ehdi tehdä harjoituksia kurssin aikana, voi ne tallentaa itselleen. Facebook-ryhmä on myös auki vielä kurssin päättymisen jälkeenkin, mutta kouluttajan ohjaus loppuu.

Jos verkkokurssin alusta Facebook ei jostain syystä toimisi, voimme siirtää kurssin sähköpostitse toteutettavaksi.

Kurssille osallistumista ei voi perua ilman erittäin painavaa syytä, kuten vakava sairastuminen. Tämä todennetaan lääkärintodistuksella.