Ilmoittautumiset liisa.pennanen@raindogs.fi

Jos kurssilta saa myös kirjallisen materiaalin kurssisisällöstä, koulutuksen toteuttamisesta käytännössä tai koulutuksen perusteista, näihin olisi toivottavaa perehtyä ennen kurssille tuloa.

Kurssit pidetään Helsingin Roihupellossa osoitteessa Pulttitie 14.

Kursseille ei ole varausmaksua tms. Kurssimaksu tulee kuitenkin suorittaa annettuun eräpäivään mennessä tai viimeistään ennen kurssia (jos ilmoittautuu alle 2 viikkoa ennen kurssin alkamista).

Ulkokursseilla/ulkokerroilla pidetään sopimuskohtainen säävaraus. Ulkokurssit pidetään myös esim.pienellä sateella. Todella huonolla säällä pyritään järjestämään korvaava kerta.

Juoksuaikaisten narttujen tai sairaiden koirien kanssa ei voi osallistua kursseille. Lääkärintodistuksella voidaan sopia korvaavista kerroista yms. tapauskohtaisesti. Juoksuaikaisten narttujen tapauksessa voidaan sopia korvaavista tunneista.

Poissaoloista tulee kuitenkin ilmoittaa ennen kurssia. Takautuvasti ilmoitettuja poissaoloja ei voi korvata.

Muista syistä täytyy neuvotella erikseen.

Yleisesti ottaen kurssimaksua ei palauteta omien menojen tai työasioiden takia.

Kurssipaikalla voi olla ulkopuolisia häiriöitä, kuten ulkoa kuuluvat äänet tai naapurifirmojen äänet. Toiset koirat ovat myös ensimmäistä kertaa kurssilla häiriöherkempiä ja niiden keskittyminen voi olla vaikeaa. Koiran ominaisuuksista riippuen ohjaajan tulee olla valmis etenemään koiran kykyjen mukaan.

Kursseilla ja kurssipaikalla on säännöt, joita asiakas sitoutuu noudattamaan. Asiakas on itse vastuussa koirastaan koulutuksen aikana. Uusille kurssilaisille toimitetaan säännöt ja kaikki informaatio etukäteen!

Jos mikään asia askarruttaa, ota reippaasti yhteyttä ja mietitään yhdessä!